keskiviikko 17. elokuuta 2011

Haaveiluja Ruotsiin

Tänä viikonloppuna kun me voitetaan lotossa, me ostetaan loma-asunnoksi Ruotsista tämä asunto:

Tässä keittiössä tulee aina hyvää ja terveellistä ruokaa, eikä koskaan ole tiskejä ja roskis ei ikinä haise. Täällä kokataan aina iloisena, onnellisena, yhdessä koko perhe, ja aina on kiireetöntä ja aurinko paistaa



Ihana ruokakomero, jossa aina tuoreita herkkuja siistissä järjestyksessä
(huomaa ihanat reunapitsit hyllyissä)



Tätä kuvaa jäin tuijottamaan pitkäksi aikaa. Aivan jumalattoman ihana! Pienien portaiden yläpäässä pieni lukunurkkaus. Siellä lukisin kirjaa illalla vauvan nukahdettua, söisin suklaata ja joisin ehkä lasin viiniä, piilossa omassa ylhäisessä nurkassani



Alhaalla "arkikeittiö". Ja mahdottoman kauniit tapetit. Ja kuinka kauniin väriset lattiat! ja perhevalokuvia seinällä.. oi oi..



Tässä (aina pölyttömällä) ikkunalaudalla voisin juoda kupin kaffetta aamuauringossa (täällä paistaa aina aurinko) ja katsella ulos ikkunasta. Voiko olla kauniimpia ikkunoita?



Kaunis olohuone jossa samassa ruokailutila. Tämän pöydän ääressä kaikki ystävämme nauttivat hyvästä ruuasta, viinistä ja seurasta.



Tällaisesta pehmeästä sängystä me heräisimme joka aamu pirteinä ja onnellisina lämpimään aamuaurinkoon. (ja joku aina tuulettaisi petivaatteet ja petaisi sängyn..)



Pyöreä kylpyhuoneen seinä on aika jänskä. Täällä otettaisiin pitkiä vaahtokylpyjä kynttilän valossa, ja vauhdikkaita kylpyhetkiä tyttelin kanssa.



Sellaset lottovoitto suunnitelmat :)
kuvat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! Moikkaa minua jos olet tänne eksynyt :)